Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Digitális Témahét

unnamed.png

 

Napjainkban alig akad olyan munkahely, ahol ne lenne szükség a munkavégzéshez digitális eszközök használatára. Az informatikai affinitás, a digitális írástudás ma már alapkészségeknek számítanak.

Egyre fontosabb, hogy gyerekeink már kisiskolás korban elsajátítsák a digitális alapkészségeket, hiszen ez teszi lehetővé, hogy mind a hétköznapok során, mind munkavállalóként a lehető legjobban kihasználják digitálizált világunk előnyeit.

A Digitális Témahét során a pedagógusok és a diákok egyaránt betekintést nyerhetnek abba, hogy a mindennapos oktatás folyamatába milyen kreatív, játékos, mindenki által elsajátítható módon épülhet be a digitalizáció, az internet alapú technológiák használata.

A Témahét során kipróbálhatók mindazok a digitális taneszközök, valamint tankönyv és tartalomfüggetlen digitális fejlesztő játékok, melyek fejlesztik a iskolások gondolkodását.

Különböző kidolgozott projektek segítségével megmutatjuk, hogyan fordíthatók mindezek az élményszerű tanulás-tanítás folyamat támogatására, akár a hagyományos taneszközök használatával kombinálva a csoportos munka különböző változatainak alkalmazásával.

Motiváld Te is gyermeked iskoláját, pedagógusait a Témahétben való részvételre!